Стишок-четверишок. Молчание

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Мовчання.

Мій друг завжди мовчить і розмірковує.
І уродилося ж такеє мовчазне!
Але, коли він пляшку відкорковує, —
Його мовчання не пригнічує мене.