В сяйвi краси

Белякова Светлана Николаевна
В сяйві краси бірюзи,
купається кожна краплина роси.
Прокидається ранок,
сором'язливий місяцю зникає,
Під серпанком вже панує красуня зоря.
Морок ночі геть подався,
а її блиск у простір увірвався,
все заполонив навкруги золотом
відбірних перлин.
В сяйві краса створена саме такою
великою, а не сумною.
Ні за які гроші таку велич не купиш,
обличчя сяє посмішкою.
Не лякає навіть перша сивина -
вона блиск благородства життя.
Не можемо бути зовні юні й досі,
хіба лише в душевній спокусі.