Гр хи душа

Клавдия Дмитрив
Гріхи душу точили і глодали:
А їх було ,немов сміття,той міх.
Знайдіть її, і  що  б ви не  сказали,
Ви замоліть же перед нею  гріх.

Гріхи душу глодали без  упину.
Свідомі й несвідомі теж  були.
Вели її,ну просто,до загину
Й навколо неї омут свій плели.

Гріхи душу точили,мов вода камінь,
І біль її щораз сильніший був.
Душа стогнала: « Скоро мені амінь…»,
Та стогону душі ніхто не чув.

Гріхи душу в макітрі розтирали,
Та стрепенулася знівечена душа.
Гріхи не думали і навіть не  чекали,
Що  враз прозріє від  гріхів  душа.

Гріхи душу хотіли спокусити
І знов в свої тенета затягти.
Та більш душа не хоче з ними  жити
І без гріхів життя хоче пройти.

30.06.2018 р.