Шукаю

Александр Андреев 96
Шукаю нешта, сёе-тое...
імгненна вырашыў шукаць
на гэтым змрочным поле бою,
дзе гукаў шчасьця не чуваць...

Урэшце-рэшт, якая справа,
Ці адшукаецца, ці не…
Блукае сонечная страва
На цёмнай, лёсавай вайне.