Не дозволяй торкатись без любов

Татьяна Олексийчук
Не дозволяй торкатись без любові,
не говори без ніжності слова,
не проклинай ні за що свої долі -
бо у житті по різному бува.
Не відкривай душі - хто не цінує..
в чужі обійми ти не поспішай,
хто не кохає - той не так цілує,
своє кохання ти не віддавай.
Не дай же тіла свого жагу пити,
своє волосся заплети в косу,
ти дочекайся за для кого жити
і хто із уст збере твоїх росу.
Думки у кого чисті як перлина,
хто із тобою випє чашу долі,
і щоб тебе не мучила провина -
не дозволяй...торкатись...без любові.
   
Таня Олексийчук.