В лесу уж липа отцвела.. укр

Евгения Кобикова
У лісі липа вже перецвіла..
Чабрець у фіолетовій надіі. 
А у полях колосяться хліба, 
і маками й волошками  шаліють. 

На уздоріжжі у густій  траві
рум'янок  нареченою біліє. 
І стародавній подих кочовий
бентежить душу. Мріі, мріі

беруть у коло зрадливим дурманом. 
Зовуть  за обрій. Манять, манять в путь. 
І я спішу за вітром і тумани
в незвідане і радісне ведуть..

А в лісі уже липа одцвіла...

24 червня 2018 р