Сколько времени зря... укр

Евгения Кобикова
Скільки часу даремно потрачено.
Скільки років пішло нанівець.
Скільки в цьому житті не побачено
і не знайдено милих сердець...

Та за все, що траплялося в долі, 
я подякую  щирому Богу,
і поволі, ой, дуже поволі 
вже збиратимусь в іншу дорогу.

Та ще трохи по світі побігаю 
подивлюся на іншіі люди
На все гляну із радісним сміхом.
Я не знаю зі мною що буде

завтра,  й навіть в наступну хвилину. 
Про майбутнє ніскільки не думаю. 
І колись я у всесвіт полину
із найлегшим - з своіми лиш  думами.

24 червня 2018 р