Так никто не любил... укр

Евгения Кобикова
Так ніхто не любив... І у росяних травах так ніхто не бродив по вечірній зорі.
І у темних лісах на Івана Купала
не шукав квітку щастя. Так ніхто не горів

за степи ці і доли. За це сонце і рідного неба блакить. 
І здається, що це не забути ніколи. 
І що завжди Дніпро буде вЕлично плить.

Так ніхто не любив...
Трав духмяних цілющим настоєм не впивався у житніх полях.
Ти і я... Я і ти... Ми щасливі безмежно обоє. 
Ти без мене. І я вдалині переборюю страх,

що забудеш мене батьківщино 
 моя.
 На твоіх полонинах зростуть інші діти. 
І  для них буде сонце. І небо.  І спів солов'я...
Дай ім, Боже, тебе, так як я, полюбити...

6 червня 2018 р