Чому?

Джулия Скинеф
Життя моє та що з тобою?
Чому я меркну в самоті.
Чому не можу як та птаха,
Розкрити души й полетіть .
Чому сьогодні я в печалі,
Ні в чому радість не знайду.
А серце мріє про ті далі,
Де не має на серці жалю.
Де все так просто й ти летіть
Від всіх проблем зуміти зміг.