Вiтання Олега. Aлiтерацiйний неримований акровiрш

Андро Джинни
О – освіченій особистості, оптимісту – обов’язково обладнати оселю й    
      одружитись!
Л – легко ладнати із людьми; лише лицарських лідерства та любові!
Е – еволюціонуючої ерудиції, енергії, ентузіазму!
Г – гарної гри на гітарі та гідних глядачів на гастролях у Гранаді, Гвадалахарі,Гальєго, Гвадіані, Гандії, Гуарді, Гаті, Гавані;
      гучних гран-прі, грошей у гаманці і головне – гумору!

Примітка: прийменники та сполучники правилу не підпорядковуються.

2009