Привiтання-акровiрш

Андро Джинни
Мужність імені, що випромінює незламну силу,
Абсолют у справі та досягненні мети,
Хист до всього, що б рука міцна не звила,
І нестримне прагнення зламати всі кути.
Майстер звуку! Ти формуєш Всесвіт з пилу
Й нарікаєш обраних Евтерпи шлях пройти.
“Sic ad astra!”*,– тобі вигукну я сміло!
Sic ad astra будеш в змозі тільки ти!

2009

* лат. ”Так к звездам!”