Життя, наче рiка

Игорь Стожар
Життя, наче ріка
--------------------

Горить вогонь у їх очах,
В них потонув Чумацький Шлях,
Герой не відає про страх,
У вовчій зграї.

Для них немає пере-шкод,
А бій найбільша з насо-лод,
Вони, як море сірих вод,
Ця вовча зграя.

Життя, наче ріка,
Завжди така,
Сильна рука,
Завжди для тебе…

Вони безстрашні у бою,
Стоять, як вої-ни в строю,
І стануть на смерть за свою,
Свобідну зграю.

Для них немає пере-шкод,
Вони ріка нестримних вод,
І наче в пошуках пригод,
Вся вовча зграя.

Життя, наче ріка,
Завжди така,
Сильна рука,
Завжди для тебе…

А ти не бійся йти у бій,
Шляхом своїм, до власних мрій,
Смертельним буде той двобій
За вовчу зграю.

І переможе лише той,
В чиїй душі живе герой,
Ти будь таким, як Віктор Цой,
В цій вовчій зграї.

Життя, наче ріка,
Завжди така,
Сильна рука,
Завжди для тебе…