Ах, гарцы б мни ненька,

Васыль Брыль-Кобзар
Шо мяне сагрее!..

Шо в мынэ дэ есця.
Холодільнік ржевыj.
Оj, да 2, здаеця,
Шэ j во сындукы.
А я j должен бесітц,
Шо сынка заелі
Не ж дук-па, канешна,
А мамк споднычкы.

Ох, ек гэто тежко
Взеты дэся тэчку ш
Да j откушать сэрцэм
Тіпа зь козлячкы.
Бо грыбов ув зебры
Влад впыклы те змеі,
Шо дэсь на болоты
В Сарацыновы сь.

Счотчык выключеjім,
Бо платыты трэга.
Гэj, да батька нэма
А ны вжэ в норыць.
От ты j побалдеj, Свынк,
Колы екся кекся
Ны давав я бесьсер
А j ны j ув ГЭНІ зь.

Шум стоjіть в быседцы!
Курать гарно девкы.
І плюють но 7кы.
А ты, дід, jіх чысьць.
Эх, да натэ щесця ж:
Вот я вам выдрешко
Да на вашы пеjсы –
Шоб позналы жызнь.

Но все ведам ВекТор:
Цоя поважеюць!
Наркоманы вечно ш
В7 прымер булы.
Тіпа ж ек Есенін
Да Высоцкыj крепко
J довго постоемшыс
На святэj зымлі.

Шэ в Марын Цвытэjкы
Да Яніщыц пекныj
Взев бы я прымерчык
Да j пошов аж скрізь.
Бо j гармонька е шэ.
Ды j баян вон меjстэр.
Так шо шо мне ветер
Дэся ва гаршці.

Хошаца жа сесьці
Ды абнеці 7ку зь.
Ды і дзесьці нежна
Гэтак в норку піх!
Бо чаго надзеятц
На якіхсьці немцав
Ціпусь шылягеjКі сь
Ізь агдэмыріф.

Ныц ныма гурка ж в хатц
Гонды во Брылів.
...но во баня в пліт