Розкрию янгол м й

Олег Поляков 2
Розкрию янгол мій перед тобою всі
ворота,
Ключем буде нехай твоя магічна
врода,
Як тільки забажаешь виконаю будь яке
найпотаемнійше бажання,
Даруючи,немов чарівну квітку свое витончене,
ніжне,оксамитове кохання.