Папусячья колискова

Дмитрий Погребняк 555
Іхні обличчя і одяг були в багнюки
але вони зовсім не бомжі а вампіри
на цвінтарі ховаються ці падлюки
гниючої чути від них запах шкіри...
В них очі загоряються вчув людьску кров
у роті растуть не зуби - а ікла
ім їсти хочеться постійно знов і знов
хоча до трапези звериної вони вже звикли...
Самотні перехожі не гуляють по ночам
з життям своїм розлучитися ще бояться
спати лягай скоріше зеленоока ти дівча
нехай сни райдужні і солодкі тобі сняться...