Нараджэнне

Елена Шульга Сидорко
І плачу,і смяюся,
і я ад шчасця таю,
бо нарджэнне праўначкі
сягоння я вітаю!
Расці,маё дзіцятка,
не ведай ты няўзгод,
хай сонейка зіяее
і свеціць увесь год!
Здаровай будзь,шчаслівай,
 жыцця красу цані,
ніколі не цурайся
ты нашае радні!
Цвіці чароўнай кветкай,
любі сваіх бацькоў,
заўсёды з табой будзе
прбабушкі любоў!!!

   27 чэрвеня 2018 года