You sun Shine to us

Такаши Джин
You sun Shine to us from the sky,
  Illuminating of planet mortal life,
  And I want to sing Because, you inspire us.

  We look up from below,
 You are high, we are low,
  But we want to sing because, you inspire us.

 And with the arrival of spring
  The snow melts and the alive planet
  Blooms in all so well that want sing
 And dance in whirpool living kernel...
  You've been around morning since
  Entire planet in a circle
  All living on she's very nice
  Presented warmth
  Look out the window...
  Your happy miracle for all
  Its light rays
  Doing good forever
  With you is transforming our soul
  When are we over all together...

  Let twelve months
  Under sun rays
  Life goes on,
 but todays...
  We have enough,
  We sit at the table;
  In the field
 under sky
 Protect shield..
 souls not die...
 will come alive,
   without a lable

  Only autumn sometimes
  Dims the radiant lifes...
  Winter, coming
  So on the wheels ready...
  Life not fade, go to rest.
  From behind the guest
  clouds sometimes!
  The essence is its baby.


Ты светишь нам с неба,
  Освещение земной жизни планеты,
  И я хочу петь потому что, ты вдохновляешь нас.

  Смотрим снизу вверх,
Ты высоко, мы низко,
  Но мы хотим петь потому что, ты вдохновляешь нас.

И с приходом весны
 Снег тает и живая планета
 Цветет во всем так хорошо что хочется петь
 И танцевать в водовороте живого ядра...
  Вы были вокруг утром после
 Целая планета по кругу
 Все живут на ней очень мило
 Подаренное тепло
 Смотрим в окно
 Ваше счастливое чудо для всех
 Его световые лучи
 Делать добро вечно
 С тобой преображается наша душа
 Когда мы все вместе

 Пусть двенадцать месяцев
 Под лучами солнца
 Жизнь продолжается,
но сегодня...
  У нас достаточно,
  Садимся за стол переговоров;
  В поле,
под небом
 Защитите экран...
души не умирают...
оживут
    без ярлыка

 Только иногда осень
  Затемняет сияющую жизнь...
  Зима скоро,
  Так что на колесах готовы...
  Жизнь не угасает, идите отдыхать.
  Из-за гостя
 облака иногда!
  Суть в его ребенке.