Я придумала тебе

Татьяна Лисненко
Я придумала тебе
Я тобою болею и знаю,
Що ти також кохаєш мене,
И без ласки твоей умираю,
Ти – як сонце моє весняне.

Для тебя твоей звездочкой  буду
Осявать твої стежки й путі.
Никогда я тебя не забуду,
Ти єдиний в моєму житті.

Я склоню свою голову молча
На твоє сильне й дуже плече,
Буду рядом и дни я, и ночи, -
Що нам треба для щастя іще?

Для меня ты – как крылья для птицы,
Келих в смутку, що вже без вина…
Пусть твой образ мне ночью присниться,
Коли пишно  розквітне весна.

Але хто ти? І як ти? І де ти?
Я придумала просто тебя…
Це для тебе – мої тріолети,
Легче жить в этом мире - любя…