Вибори 2004

Сергей Краснопольський
Пливуть на нерест Оселедці,
Горбуші,  - славні туші, ...Карасі,
- Усі!               
Пливуть в "мутній воді".
„Далекоглядні”,  ...ладні.
Аж раптом Трал,  ...фінал!
                …заметушився став
Ніхто не відав, не гадав
Як трапили у сіть, кінець настав
Хто в бочку, в банку хто попав            
А хто,  – в сковороді!

Мораль?
…Тут відшукаєш друже,
Якщо жадаєш дуже. 
Щоб не потрапити в халепу,
Не опинитися в біді,
У бочці, ...банці, чи в сковороді.
Не плавай у "мутній воді".