Куп кирэкми

Рябина Хат
Мин сине шундый яратам, дисен
Эйтергэ суз житми хисемне
Бернигэ дэ алыштырмыйм хазер
Бэхеттэн шашкан сою хисемне.

Салкын ошетеп йорэк озелгэн дэ
Син орден, дисен язлар сулышы
Ометлэр инде озелеп беткэн дэ
Син булэк иттен, мина жан жылысы.

Беркемгэ дэ алыштырмам,дисен
Синен янда мин, ожмахнын кошы
Син янда булсан куркытмый мине
Салкын козлэре, кар-бозлы кышы.

Бэхет,дисен кузлэренэ карап
Ризыкларын белэн чэй эчу
Кугэрчендэй горлэп сойлэшулэр
Шашып-шашып сине бер кочу.

Беркемгэ дэ сине бирмэм, дисен
Бул син,дисен хэр чак янымда
Терэгем, сойгэнем, бэхетемдэ бул
Озелеп сойгэн назлы ярымда.
 
Гомер азагына хатле жаным,дисен
Булыр идем тик синен белэн
Сою учагына очкыннарны остэп
Яшик шулай бэхеттэ гелэн!