***

Таланна Соколенко
Як писати вірші? Хто просив майстер-клас?
Треба мати багатий лексичний запас.
Відчувати любов до усього навкруг,
Бо з ненависті віршів не вийде, мій друг.
Чи потрібне натхнення? Та певно що так...
Тільки я своє вперто не бачу ніяк.
(Спершу було шукала його, та дарма.
Може, добре ховається, може й нема...)
Тож лексичний запас і безмежна любов, -
І, можливо, на небі мистецькому знов
Заблищить незгасима маленька зоря,
І заявить про себе усім: Ось і я!