Две новости

Зиновий Коровин
TWO NEWS

The doctor told after the surgery his patient:
– “I have for you the good news and bad version.

Which one you want: the good or bad one first?”
And patient answered: – “Say me first the worst”.

– "Bad news: we cut off healthy piece, not sick one".
– "And good?" – "The job was brilliantly done!".

                07-02-2018

Врач посетил больного после операции.
"У меня для вас 2 новости - плохая и хорошая. С какой начинать?'
Больной: "Начинайте с плохой"
Врач: "К сожалению, Вам отрезали не то, что у вас болело"
Больной: Какая же новость хорошая?"
Врач: "То, что операция прошла блестяще!"

Юрий Шехтман

Первоначальный вариант:

As man came from the dentistry back home,
friends didn’t hear of him the proper moan.

They asked him let them know, not amuse:
– “Is there the good, or, God forbid, bad news?”

A man replied them that he has that both
and asked what they would like to listen first.

As friends considered of themselves wise men,
they liked to hear good news for happy end.

–“Ok, bad news: the doc pulled off wrong tooth,
the good one: he did greatly, by the truth.

                06-24-2018
ДВЕ НОВОСТИ

Когда мужчина вернулся домой от дантиста,
его друзья, не услышав (по телефону) ожидаемых
стонов, попросили его сообщить без обиняков
плохие или хорошие новости. Он сказал, что у
него есть обе и спросил, какую выложить первой.
Они, считая себя мудрецами, ответили, что пусть
плохая новость будет первой, а хорошая – второй,
в качестве хэппи-энда.
Он сообщил, что плохая новость та, что дантист
вырвал у него не тот зуб, а хорошая –
что он это сделал великолепно.
               
                Юрий Шехтман