Василь Хл бн ков Думав. 18. 03. 2018 г..

Василий Хлебников 2
Думав щоб довіряти я.
Він же підстава.

Думав долею керую я.
Але вони правлять.

Думав цар кожен собі.
Припинення усюди.

Думав красуня є одна.
 Їх багато і капітал ним залюбки.

Думав батьки святе.
Кому — то будинок і гроші і прощай.

Думав музика, книги об'єднуються.
Точно як в науці ділять людей.

Думав любов навчіно.
Ті відразу розійшлися, і ті два роки не прожили.

Думав буде краще.
Тільки якось не дуже.