Напiвлiто

Поэт Закарпатья Василий Галас
Холоди нагодились
ледь ми їх забува.
Сніг вбілив полонини
як узимку бува…
Впали градуси літа
до критичних ампер.
Чи поновиться спека –
не вгадати тепер.
Сніг обабіч дороги
і на згинах стовпів.
Календар каже – літо,
а погода - напів…

Червень 2018
Закарпаття