Гiмн

Ильина Светлана Игоревна
Єдина держава у нас Україна,
В якій колосяться широкі лани.
І чесність закону - це наша країна.
У нас підростають великі сини.

Славимо край наш добрий і мирний,
Де є працьовитий, квітучий народ.
Де хвилі Дніпровські, Донбас духом сильний,
І Київ, Одеса не без нагород.

Приспів:

України єдиний край.
Миць і сила, християнська віра
Живи, працюй та розквітай.
Праця славить Україну! "Ура, Ура, Ура".

Наша міць - незламна сила!
Пам'ять пращурів хранімо у віках.
Мати здоров'я для нас попросила.
Все, повірте, у наших руках!

Приспів:

України єдиний край.
Миць і сила, християнська віра
Живи, працюй та розквітай.
Праця славить Україну! "Ура, Ура, Ура".

Писала под "Козацкий марш".
10 - 11. 05. 2018 г.
Ильина Светлана.