Бурдасаны эвлимаг

Игорь Дадашев
Мултун газых пазых бурчу
Дурчу лашмаг язых вар джю
Аяг ламаг бирма лак тун
Фасыл дуршмак пиде рмасун.

Бу дармахчи бу кёзляман
Васых тыр мишь васых дурма
Тарма сунна топдан сюзьман
Ичик ляк дын ищь мяк вур ма.

Били сизир дырмаш лапыр
Куля дахчи буля сыръ зыр
Тара валан карадых лыр
Бо йук дух чиры выры быр.

24. 06. 2018