Одеса мама приютила

Вера Деревьянко
Я влюбилася в Одеску я зову моя принцеска
 Я ніколи не була на морі
А тепер довольна і  живу доволі
Ціле літечко ним дИшу
Горечи и  страха я не слышу
Одесса Мама приютила
Много  счастья подарила
Зер гут
тебе скажу
ох как тобой я дорожу
Айлавью айлибе я тебя люблю