з поверненям

Вера Деревьянко
Щастячко до мене знову прилетіло
 Душа розтривожилась
 тіло затремтіло
 я подумала що
 ЩАСТЯЧКО навік уже   загинуло
Та воно лише на мить
чомусь було  покинуло

Красотой моей
 ты понаслаждайся
И потом узнаешь
 что такое счастье