***

Игорь Степанович Шевчук
* * *
Колоритні по-під лісом вільняки!
І за них
ізводять шуми
шум-верхи




Шшу-м-м... а він такий...
а який?
Шшу-м-м... а він такий...
а який?




Кріпкий став;
Від часу став... бровастий тато
Шшу-х-х... в кущі позападати
Шшу-х-х... глибше би переписати
Шшу-х-х...
і його творчість...
І він з нас.



І від лісу – ніби кришку
скрутить – й в час...
геж, час
а час! згарчав зхурчав
Шшу-м-м...



а він такий...
а який?
Шшу-м-м...



а він такий...
йде?
який?


Я Ісусовий, мої лісовики...

17.07.2008