Панацеей

Кира Эво
Я буду чайкою
Літатиму у твоїй голові,адже ми сповнені любові,
Ти,мокрою майкою розмахуючи
Проганяєш трудодні і відкриваєш своє серце
Якійсь новій
І та чергова слухає тебе,вплітаючи в волосся  квіти
Ви смієтесь,радієте
Мов діти
І разом проведете літо
Мабуть
І я це знатиму,і не казатиму
Нічого
Лікуй себе від мене,я лікуватимусь од тебе
Що такого?