A sepal, petal, and a thorn by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Шип, чашелистик, лепесток
На утра летнего восторг...
Хмель в сулее... Пчела иль две...
Но бриз - как тать ко мне навис,-
К одной из Роз!



***********************************************
A sepal, petal, and a thorn by Emily Dickinson

A sepal, petal, and a thorn            
Upon a common summer's morn --         
A flask of Dew -- A Bee or two --      
A Breeze -- a caper in the trees --   
And I'm a Rose!