Непри мностi пiсня

Астрелла
1 к
Відшукали і напали,
Обілляли брудом.
Воювати чи звикати,
Чи руков махнути?

Приспів

Непри-, непри-, неприємності
То порожні ємності
з присмаком полину.
Непри-, непри-, неприємності
Плями із буденності
У ковпит закину.

2 к
Стріли в спину, гіркі кпини
І зловтішний шепіт.
Я топчу свою дорогу
Під ворожий регіт.

3 к
Місяць ясний, повновидий,
Маєш гострі роги.
Проженемо, місяць, разом
Кпини за пороги.

4 к
Я зволожу оченята
Ранньою росою.
Нехай плинуть потерчата
З чорною водою.

5 к
Неприємності чатують
Як шуліки в казці.
Лише той їх повоює,
Хто не вірить ласці.


21.06.2018 г.