Загорнутися в частку морського прибою

Светлана Пузина
…Загорнутися в частку морського прибою,
що залишив для мене ти, мій капітане.
Перевтілення хочу в русалку до болю –
бути поруч в замріянім щасті, зарано

я приборкати зможу надхнення від неба,
напівсферу Галактики, море без краю.
Чуєш, милий, життю нас зближати -
                потреба,
штиль і шторм відкликає: -               
                кохаю…кохаю…


                21.06.2018