Життя

Сергей Краснопольський
Чим є життя? …життя є тим,
І ви погодьтеся із цим,
Оточуюче нас буття,
Клітини, всесвіт, є життя.
Життя, життя, - чим воно є?
Життя моє, життя твоє.
Його сприймання, розуміння
Його діяння і творіння.
Його природнє відчуття.
Його у часі існування,
Від небуття, до майбуття.
Цивілізацій невідомих
Сліди знаходим в своїм домі,
І бачимо, …це все життя.
14.12.99р.