Свята Украiна

Светлана Чернышенко
Велика моя Україна,
Могутня і славна земля!
Дорогоцінна перлина,
Заможня Держава моя.

Бурхлива, як хвилі у морі,
Могутня, незламна, міцна.
Крізь всі негаразди і горе,
Крізь всі перешкоди пройшла.

І ворогу ти не скорилась,
Завжди незалежна, тверда.
Така, як ти в світі
єдина,
Кохана країна моя.

Та все ж ти тендітная квітка,
Красива, як світла весна,
Не дай Боже, щоби настигла,
Очей твоїх
гірка сльоза.

Не дай Боже смутку та горя,
Не дай Боже марева тьми,
Не дай Боже голодомора,
Не дай Боже сліз та війни.

Не трогайте і не чіпайте
Квітучу троянду мою!
Не мрійте і не посягайте
На незалежність святу.

Хто тільки з мечем до нас прийде,
Від свого й загине меча.
Бо є оборона в країни,
Ми всі, нас з'єднала мета.

Мета-чисте сяюче небо,
Зелені та пишні лани.
Мета, щоб у кожну оселю
Добробут і мир принести.

Велика, могутня країна!
Родюча і славна земля.
Пишаюсь тобой, Берегиня,
Свята Україна моя!

22 июня 2018г.@

"На прохання організаторів свята"