Чому? стих на украинском языке

Джиннка
Чому ти?
   Чому душу мою не віддав,коли йшов?
У вогні
   мої долоні палають,повільно вмирають.
На шматки
   мене спогади рвуть,не залишать живою.
Чому ти?
    чому серце забрав з собою?


І я божеволію,догорають в мені твої очі сумні.
І я божеволію ,в мені тисячи слів і вони всі тобі.


Я так сильно сумую за твоїми плечима,
Я так сильно сумую за чуттевим коханням.
Стільки часу пройшло,мені б тебе на хвилину,
Ти і досі моє особливе бажання.