Sandra Lauer - Two Lovers Tonight Экви

Алексей Сидорцев 2
SANDRA LAUER (CRETU) - Mirrors - 1986 - Two Lovers Tonight

https://m.youtube.com/watch?v=tle8uS6Xz9M

Влюблённых дуэт

Ты
Наваждение
Ты
Сердца криз
Как
Мы в мгновенье
Так
Разошлись?

Снова жребий: не'чет или чёт?
Я одна иду туда
Сколько лишь тебя мне ждать ещё...
Ну, когда?

Возлюбленных вид
Томит
Меня пьянит
Страсть ночь озарит
Мою
С тобой

Не говори нет
В ответ
Будь мной согрет
Влюблённых дуэт

Ты
Мог бы сдаться
И
Первым стать,
Но
Сердцем танца
Не
Смог понять

Вдаль уносят звуки по  волнам
Час за часом -дни пусты,
Первым кто ответит как быть нам?
Может ты? 

Возлюбленных вид
Томит
Меня пьянит
Страсть ночь озарит
Мою
С тобой

Не говори нет
В ответ
Будь мной согрет
Влюблённых дуэт


"Two Lovers Tonight"

You
Stop my daydream
You
Choke my heart
Why
Does the moment
Find
Us apart

An' the heads are turnin' on my way
While I'm walkin' there alone
I got something that I can't delay
Is it you

Two lovers tonight
Are right
They catch my fall
I'm goin' to light
That night
With you

I'm gonna be right
Tonight
Cos I'll catch your fall
Two lovers tonight

You
Will be givin'
You
Got a start
Why
Can't the music
Light
Up your heart

Does the music drift you far away
While the hours come an' go
Who is startin' now to find a way
Is it you?

Two lovers tonight
Are right
They catch my fall

I'm goin' to light
That night
With you

I'm gonna be right
Tonight
Cos I'll catch your fall
Two lovers tonight