Спiвуча Краiна - Моя Украiна

Николай Мотков
   
   


               С п і в у ч а   К р а ї н а
                Моя Україна      

               
   Муз. М. Мотков                Сл. М.Мотков

          
                Ллється пісня прозора, чути спів солов’я,
                Урочиста, зіркова, православна земля,
                Вся, від гір Верховини і до русла Дніпра,
                Свята, славна Країна – Україна моя
               
                Приспів
                Заспівай вся Родина, заспіваймо усі,
            Зустрічай хлібом, сіллю, в рушниковій красі,
                А як цвіте калина, зеленіє знов гай,
                Заспівай з нами пісню, заспівай, заспівай


               
                Чути спів солов’їний, знов звучить на розмай,
                Наливай повні чари, та гостей зустрічай,
                Хай співає Родина, і калина цвіте,
                Та й до рідного дому нас стежинка веде 
    

                Ллється пісня єдина, чути дзвін кришталя,
                То співає Родина, то співає Рідня,
                Хай нас пісня єднає, зігріває серця
                Ми співуча Країна – Ми співуча земля