Нема чим обливати

Мокренко Хром Олег
Мені завжди шукала ти заміну
І як не дивно, ти її знайшла
Занадто набивала собі ціну
Й занадто швидко вверх вона пішла

А я любив, і жити хтів з тобою
Та істина проста, слова ці точні
Завжди з моєю гралась ти любов'ю
Фальшиво посміхалась мені в очі

Я все стерплю, і зради, і образу
Від тебе своє вилікую серце
Я викинув в смітник ту нашу вазу
Де квіти від душі були, як вперше

Всі ями я бульдозером зрівняю
Ті ями, що брехнею поробила
Як ти могла... я все не уявляю
Як градом почуття усі побила

Я буду жити, й буду посміхатись
Життя ж іде, ще повно тих років
Хотіла назавжди зі мною розпрощатись
Що ж, вибір твій. Хоть я і не хотів

Чекаю вранці я останньої зорі
Щоб на світанку тихо прошептати
Вогнем ти обпеклась...Тепер гори!
В душі води нема, нема чим обливати...

P.S.
И ничто души не потревожит
И ничто ее не бросит в дрожь
Кто любил, уж тот любить не может
Кто сгорел, того не подожжешь
 (Сергей Есенин)