День мiста - укр. мова

Марат Школьник
Під танок маестро Ліста
Кружляла осінь листя,
Закохалася барвиста
У наше дивне місто.

В сяйві бабиного літа
Злітало павутиння,
Місто мріями зігріте
Вітало небо синє.

Одягнула вишиванку,
Намисто з горобини,
Посміхнулась Умань зранку, -
День Міста - свято нині!