Коли тебе я згадаю

Людмила Савицкая 2
     пісня

Коли тебе  згадаю,
Серце завмирає...
А в душі троянди,
Бо ж тебе кохаю...

Бо ж тебе кохаю,
Любий мій, ти знаєш...
Ти від мене так далеко
Серце моє краєш...

Ти від мене так далеко,
Стіжки заростають
І ніколи не побачу,
Печалю я маюсь...

Я ніколи не побачу,
Тебе не почую
В очі твої не загляну,
Теплом не зігрію...

В очі твої не загляну,
Голос не почую
Від кохання я ніколи,
В уста не поцілую...

А в небі далеко,
Лелеки курличуть
крилами махають
І в дорогу кличуть...

Помашу я їм в дорогу,
На очах з сльозами
Свого милого ніколи,
Не забуду, знаю..