Новая жизнь

Александр Рютин
В понеділок починаю я нове життя,
попереду розістлались оксамити,
але поки що не знаю навіть я,
зі старим життям-то що мені робити


Новую жизнь в понедельник начну,
бархатом стелится выбранный путь,
только пока я и сам не пойму,
старую  ж надо куда-то приткнуть...