XXX

Николай Писарев
I’M WALKING ALONE
I’M GOING TO HOME
I’VE GOT PROLEMS
DONT HAVE FRIENDS
BUT I HAVE VIOLENCE

MESSEGE IN MY BRAIN
KISSING IN THE RAIN
WANNA BE FAMOUS
NEVER BEEN TO US
DO YOU REMEMBER US?
JUST WANNA TRUST
RAPPING WITH STRANGERS
THINKING OF RANGERS
DONT DO DRUGS
YOUR EX SUCKS
CHILLIN’ ON A BLOCK
IT WAS 3 O’CLOCK
WILL MAKE A BIG HEAT
BUT NOT IN A DREAM
TRAGIC DAYS ARE GOING AWAY
U AND I WE ARE THE SAME
GOOD STORIES ARE ONLY IN BROWSERS
SOMETIMES CHANGING THE TROUSERS
DROPPIN’ MICRO, MAKING IT ROW
DROPPIN’ ZERO AND DOING IT MASTER
YOU AND I, WANT TO TRY
CHANGING MIND, DIRTY TIME
SPENDING CASH, LOVE THE LIFE
DRINKING COFFEE, IT MAKES ME FASTER
INSTAGRAM LIKES, INTERESTING THINGS
WANNA SKIP, FALSE DREAMS
PLAYING FORNITE FOR TONIGHT
CRAZY THINGS AT THE NIGHT
CHILLING, YEAH, WITH THE CHIKS
REST IN PEACE - X X X