Кохаю тебе

Лена Грама
Кохаю тебе...
Голос ніжний твій запам'ятаю.
До серця пригорну...
А небо таке голубе.
І в той час від щастя...
Злітаю...злітаю...злітаю!
До синіх відтоків...
У частці високих небес.
 (Понкратова.О.В.)