Буття

Лена Грама
Мій бажаний...мій час...мій дивний потяг.
Мій погляд...поцілунок...віри кпин
Моєї ласки...дивний прилаштунок...
Дорога в серце...гіркота...полин.

Моя дорога...мій дзвінок...мій подих.
Мій вдих...бажання...вартісний квиток.
Моя любов...моє...моє кохання.
Енергії піднесений поток.

Моє життя...моя...моя надія.
Буття...додаток...і дороги смак.
Всього хорошого іще багато...
Волошки в полі...ромашки...та мак.

Схід сонця...дощик у гарячу спеку.
Зірки у небі...ночі не пусті.
У гніздах,у великих,що лелеки...
Надії...мрії...ніжно золоті.

Слова...бажання...погляд...візерунки.
В очах озера...синій омут рік.
Іще всього...жадані поцілунки...
Незгадка,що не юний в мене вік.
  (Понкратова.О.В.)