Я маю сапрауднае шчасце!

Эрнест Крохалев-Вишнецкий
Мне дужа часта  людi кажуць:
-Дрэнна, дрэнна ты жывешь.
Я Лiчу, што жыву добра.
Меней грош - меней праблем.
Што трэба, для жыцця я маю.
Хату, рэчы, добрую працу,
Я не ганюся за ветрам нiколi
За тым, што людi - шчасцем завуць.
Не трэба мне горы грошау, да сорак дамоу.
Шчасце ад гэтага, нiяк не залежыць,
Еслi няма мiру у душы.
Я маю сапрауднае шчасце
Дзякуй богу, дзякуй усiм.