Ревнощ -16

Хохол Хохотович
Ревнував я свого друга
До одної шмари.
Жили ми - не знали туги,
Та зійшлись лобами.

Він пікапить її сміло,
Але я - як гетьман,
Він лапшу на вуха віша,
Ну а я - спагетті.

Він веде її в квартиру,
Ну, а я у ліфті.
Застрягаю на годину,
У гарячій піхві.

Він розказує про зорі,
Ну а я заточу.
Розкажу їй апріорі,
Як на неї дрочу.

Він ревнує - я ще дужче,
Не її, звичайно,
Якби друг її не дрючив,
Я б пройшов - негайно.

Кожен сам на себе ковдру
Тягне, наче боров.
По швах тріскається гордість
Рветься тонкий норов.

Кину я її - як шльондру,
Біситься друган,
Визнала нарешті контра -
Хто є намбер ван.

Не було б на двох в нас шмари,
Ми б не уяснили.
Що із нас найкраща пара,
З третім запасним.