Ревнощ -15

Хохол Хохотович
Я подрузі розповіла
Як коханого ревную,
Що дівчата, як повії,
Йому знади демонструють.

Що не може він без того,
Щоби поглядом помацать,
Груди, ноги, й пишну попу
В пресвятої з виду цаци.

А я хочу - щоби було
Романтичною вечеря,
Щоб в обіймах я відчула,
Пристрасть, дику і печерну.

Щоб про мене тільки думав,
Як я пристрасно заводжу,
Його щиглика - і нудив,
Що без мене він не може.

Та подруга - розділила,
Мої розповіді щирі,
І підтвердина - скотина,
Твій розгнузданий мужчина.

Тож, як справжня хуліганка,
Відомстить заприсяглась.
От уже - літ десять з гаком
Мстить йому своїм оргазмом.