Ревнощ -14

Хохол Хохотович
Ти для мене особливим
Був поміж друзяк.
Серед кількасот один
У душі чортяка.

Ти для мене - унікальним
Був на сірім тлі.
Однокашників банальних,
Збридлих, як дриглі.

Ти для мене не формальним,
Був - як смска.
Я продумував детально,
Кожне слово в тексті.
 
Я до тебе причепився
Як нудний репях.
Під нуля, як ти, підстригся,
Й никав, як мудак.

Закосив - під твої жести,
І морську ходу.
Хоч вдягався і бюджетно,
Кращим був з Іуд.

Виявляється - із тисяч,
Що на моїм фоні,
Я останнім був у списку,
В тебе в телефоні.

Виявляється - потрібно,
Щоби стать до стінки.
Трохи більше, ніж потрійна
Порція горілки.