Хто вбив ПавлА?

Рони Нури
Хто вбив ПавлА?
Вже ясно - не Росiя!
Якби 'рука' Москви,
Стояв б вселенський гвалт!

То, може, перебiг Ляшку
В азартi самовiлля?
Чи Петрушенкi щось
Сказав не так?

Нiхто не зна!

На Украiнi 'нежить',
Яка вбива дорослих и малих.
Надiя е - Господь за цим всiм стежить,
Бо, 'лiкарi' ще лiкiв не знайшли...


---------
20 июня 2018 г. - вторая годовщина со дня трагической гибели в Киеве журналиста Павла Шеремета.